原帖由 雪耳糖水 于 2007-12-22 22:10 发表

cause at the time of registration, i was just having my favorite sweet soup " 雪耳糖水"...

Do you usually cook such a soup for yourself?
Share |
Share

原帖由 吃花生的大灰狼 于 2007-12-22 22:19 发表

Do you usually cook such a soup for yourself?

替糖水问问

would you like to join??:astonishment:
奉天翊运推诚中华csuchen波鸿版河蟹社会团练使持丹书铁桊灌水免封金牌! —文官下轿,武官下马,唯我独行。

原帖由 吃花生的大灰狼 于 2007-12-22 22:19 发表

凭印象剽窃点广告词

您想厨艺大涨吗,您想让您的另一半拥有美妙味觉的享受吗,请用胡椒面、姜粉、五香粉、还有海带汤。。
奉天翊运推诚中华csuchen波鸿版河蟹社会团练使持丹书铁桊灌水免封金牌! —文官下轿,武官下马,唯我独行。

原帖由 wzhmao 于 2007-12-22 22:25 发表

替糖水问问

would you like to join??:astonishment:

whom should I join?

For what?

原帖由 wzhmao 于 2007-12-22 22:28 发表

凭印象剽窃点广告词

您想厨艺大涨吗,您想让您的另一半拥有美妙味觉的享受吗,请用胡椒面、姜粉、五香粉、还有海带汤。。

I prefer to wait for sale till the last minute.:ridicule:

原帖由 吃花生的大灰狼 于 2007-12-22 22:31 发表

whom should I join?

For what?

just guess.....

原帖由 吃花生的大灰狼 于 2007-12-22 22:32 发表

I prefer to wait for sale till the last minute.:ridicule:

这个态度要不得,万一女朋友问题上也是这个态度,你小子就打光棍吧。。

所以呢,pls change your attitude right now with the starting point of shopping...

回复 32# 的帖子

it's very simple actually

原帖由 wzhmao 于 2007-12-22 22:28 发表

凭印象剽窃点广告词

开始变得专业了...呵呵...

原帖由 雪耳糖水 于 2007-12-22 22:55 发表

开始变得专业了...呵呵...

不能灌水了。。

或者睡觉。

或者上网。哈哈。。:naughty: